Recordaantal leaseauto’s in Nederland

23 juni 2016
Recordaantal leaseauto’s in Nederland | Occasion lease | Autobedrijf Auto Nol

Hoewel er in 2016 al een groot aantal berichten is geschreven over de tegenvallende resultaten van lease, was 2015 daarentegen een absoluut topjaar voor lease. Wanneer we terugblikken op het jaar 2015 kunnen we stellen dat er in Nederland nog nooit zoveel leaseauto’s zijn geweest. Aan het eind van 2015 waren er maar liefst 755.000 leaseauto’s te vinden op de Nederlandse wegen.

Leaseauto 2015

Zoals eerder genoemd waren er eind 2015 maar liefst 755.00 leaseauto’s in Nederland, dit is een flinke stijging van 5% ten opzichte van 2014. In 2014 stonden er namelijk (maar) 720.000 leaseauto’s geregistreerd. Maar hoe kan het nou dat er ineens zo’n flinke stijging heeft plaatsgevonden in slechts één jaar tijd? Men wijdt dit o.a. aan een aantrekkende economie waardoor men kapitaalkrachtiger is, maar toch ook voornamelijk aan de populariteit van privé auto leasen.

Privé auto leasen

Leasen is niet langer alleen iets voor de zakelijke markt, het is ondertussen ook doorgedrongen in de particuliere markt. steeds meer mensen ontdekken de gemakkelijk van privé leasen. Men verwachte dat privé lease slechts een tijdelijke trend zou zijn, maar het tegendeel is ondertussen bewezen. in 2015 waren er ongeveer 36.000 privé lease auto’s in Nederland, dat zijn er maar liefst 19.000 meer dan in 2014.

occasion lease bij Auto Nol Lease

Het prive leasen van een auto is dus zeker interessant gebleken. Daarom biedt ook Auto Nol Lease u de mogelijkheid om als particulier een auto te leasen. Echter kunt u bij Auto Nol een occasion leasen i.p.v. een nieuwe auto. Occasion lease heeft als voordeel dat het een stuk goedkoper is, maar dat het toch aanvoelt als een nieuwe auto. Dit, omdat Auto Nol beschikt over betrouwbare jonge occasions die vaak voorzien zijn van een heleboel opties! Heeft u ook interesse in het leasen van een occasion? Bereken dan gemakkelijk uw maandbedrag middels onze financial lease calculator. Daar kunt u vervolgens ook zowel zakelijk als particulier een lease offerte aanvragen. Deze nemen wij zo spoedig mogelijk in behandeling! Met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! Stel uw vragen middels het bijgevoegde contactformulier of door te bellen met 033 246 55 17. Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!

« Terug naar het nieuwsarchief
Copyright © 2013-2024 - Auto Nol Lease. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Links | Sitemap